maanantai 28. lokakuuta 2013


Tiistaina olimme Manuelin ja Michaelin kanssa tukikohdassa, kiinnitimme voimakaapelin seinään ja asensimme sen toiseen keskukseen. Asensimme myös UPS-koneen (Uninterruptible Power Supply) IT-jakamoon. 

Keskiviikkona lähdimme Manuelin kanssa Chorweilerin kaupunginosassa sijaitsevaan varastoon. Varastoa oltiin remontoimassa, ja meidän työmme oli asentaa tulevaan keittiöön pistorasioita sekä vetää sähköjohdot keskukselta huoneeseen. 

Pistorasiat asennettuamme porasimme johdoille läpiviennin seinään ja vedimme neljä noin 20 metristä kaapelinpätkää siitä läpi. Kiinnitimme kaapelit seinään käyttäen paksua muoviputkea. Emme kuitenkaan voineet asentaa keskuksen päätä loppuun sillä sieltä puuttui vapaa nollakisko ja muutama sulake. 


Keittiön kaapelit ennen seinään kiinnittämistä
Torstaina työskentelimme armeijassa. Köln-Bonn lentokenttä sijaitsee aivan tukikohdan vieressä, ja menin sinne Michaelin kanssa heti aamulla. Teimme siellä maadoitukset muutamaan serverikaappiin. Sitten palasimme tukikohtaan siirtämään kaksi UPS-konetta rakennuksesta toiseen. Siinä vierähti melkein 2 tuntia koska kumpikin koneista painoi yli 150 kiloa ja niissä oli vain pienen pienet pyörät alla. Michael kertoi että hän jäisi 2 viikon lomalle perjantaina ja jäisin työskentelemään Manuelin kanssa.

 Perjantai meni leppoisasti ajellessa autolla paikasta toiseen koska Michael oli unohtanut antaa Manuelille muutaman asiakkaan numerot. Päivän ainoaksi työksi jäi muutaman polttimon vaihto eräässä toimistossa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti