tiistai 19. marraskuuta 2013

4. viikko

Maanantaina olimme Manuelin kanssa pihahommissa lähellä firmaa Bickendorfissa. Vedimme pihalle tuleviin lamppuihin kaapelit ja laitoimme ne vedenkestävään putkeen. Asensimme myös keskuksen pihalle.














Tiistaina olimme armeijassa. Asensimme taas UPS-järjestelmille tulevia voimapistorasioita IT-keskuksiin sekä purimme kaapelikourun ja CAT7-kaapelit eräästä huoneesta josta tulisi vanhan kenraalin toimisto. Tulisimme vetämään CAT-kaapelit myöhemmin alhaalla olevaan huoneeseen joten katkoimme ja merkkasimme ne.






 Keskiviikkona ajoimme lähelle Kölnin ja Leverkusenin rajaa, Mülheimin kaupunginosaan. Siellä sijaitsi talo jota oltiin laajentamassa. Tehtävänämme oli asentaa kojerasiat halogeenivalaisimille, sekä putkittaa koje- ja jakorasioiden välit.













Torstaina ja perjantaina työskentelimme armeijassa samassa huoneessa jossa olimme tiistaina. Asensimme uuden kaapelikourun seinään ja teimme läpiviennin lattiaan alasmeneville CAT-kaapeleille. 


Kaapelikouru näyttää olevan vinossa mutta todellisuudessa koko lattia on kallellaan. Rakennus vaikutti muutenkin olevan suhteellisen huonossa kunnossa, kaikki seinät olivat kuin korppujauhoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti